Få vita tänder med tandblekning

Vill du ha ett fräscht leende med vita tänder? Med en tandblekning kommer du få det och du kan le obehindrat igen och slippa skämmas över gulnade tänder. Det är många som lider av gula tänder och det kan bli mycket pinsamt för den med gula tänder och de kan dra sig för att le. Så om detta är du, varför inte ta tillfället i akt och bleka tänderna? Hos en tandläkare är det gjort på nolltid!

Inför tandblekningen

Om du går till tandläkaren för att bleka tänderna så kommer du snart ha vita tänder för en behandling räcker. Men innan blekningen utförs så är det bra om du låter tandläkaren se över dina tänder för att se om du har hål eller karies. Om det är så att du har karies så kan ni åtgärda dem innan blekningen hos https://tandblekningbutiken.se/. Det är tandhygienistens jobb att göra det och efter kommer munnen att vara ren och fräsch och redo för en tandblekning.

Proceduren med tandblekning

Det kan kännas skönt att veta hur proceduren går till innan besöket hos tandläkaren. Metoden att bleka tänder med laser är lätt och går snabbt att utföra. Du kommer att först få ett skydd runt munnen och ditt tandkött kommer att skyddas mot lasern. Sedan så läggs det på en slags gel över dina tänder och för att aktivera den så att blekningen startas så förs en laser över gelen. Det är nu som blekningen sker och du kommer genast att se resultatet.

Det finns också en annan metod än laser och den består av skenor med gel som sätts in i munnen. Du kommer att få med dig rätt anpassad gel hem och det är hemma som du utför behandlingen.

Tandblekning hemma

För dig som vill testa på att bleka tänderna hemma så finns det massor av sorter att välja på. Om du är osäker på vilken du ska välja så kan du höra runt med vänner och bekanta om de kan ge dig några tips. De varianter som finns på marknaden består av en blekningsgel som du breder ut på tänderna. Denna metod kan kräva upprepade behandlingstillfällen för att uppnå rätt resultat men det positiva är att den är mycket billig.

Varför ska du göra en tandblekning?

För att du får fina vita tänder som kommer få dig att må så mycket bättre på grund av att självförtroendet kommer stiga kraftigt. Med vita tänder kommer du inte längre skämmas för att visa dina tänder för folk och du kan skratta obehindrat igen!